Retourneren

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, dien je Groen in Huis binnen 14 dagen na ontvangst van het product hiervan op de hoogte te stellen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar support@meergroeninhuis.nl. Voor levende planten die in een pot zijn gekweekt of als kluit worden geleverd, dienen deze planten in nieuwe staat te worden geretourneerd.

Je dient de planten met zorg te behandelen en indien nodig van water te voorzien. Indien de planten niet naar behoren zijn behandeld tijdens de bedenktermijn, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de hierdoor ontstane waardevermindering (dit kan oplopen tot 100% van de aankoopprijs).

Indien specifieke producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, zal dit expliciet vermeld worden in de aanbieding. In ieder geval zijn planten die als wortelgoed of met blote wortels worden geleverd uitgesloten van het herroepingsrecht vanwege de beperkte houdbaarheid.

De herroepingstermijn begint op de dag na ontvangst van het product. Het retourneren van de goederen is voor eigen rekening.
Wanneer je een product naar ons terugstuurt, dien je zelf de kosten voor de retourzending te betalen. Zodra wij jouw retourzending ontvangen, zullen wij direct jouw verzoek tot terugbetaling in behandeling nemen. Het is belangrijk om te weten dat de oorspronkelijke verzendkosten niet worden vergoed. De terugbetaling zal altijd plaatsvinden via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen.

Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor het product totdat de retourzending door ons is ontvangen. Het is daarom raadzaam om het product goed in te pakken, bij voorkeur in de originele verpakking. Mocht het product tijdens de retourzending verloren gaan of beschadigd raken, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account