Garantie

Garantie op Planten bij Onze Webshop

Bij onze webshop hechten we veel waarde aan de kwaliteit en gezondheid van onze planten. We begrijpen dat het belangrijk is om te kunnen vertrouwen op de producten die je bij ons koopt. Daarom bieden we een garantie op al onze planten.

Alle planten worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd voordat ze naar jou worden verzonden. Ons team zorgt ervoor dat elke plant vrij is van beestjes en dat ze in optimale gezondheid verkeren. Hierdoor kunnen we met trots garanderen dat je gezonde en mooie planten ontvangt.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een plant die je bij ons hebt gekocht, staan we klaar om je te helpen. We bieden een garantieperiode van 2 weken waarbinnen je eventuele problemen met de plant kunt melden.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via e-mail of telefoon om een probleem met een plant te melden. Ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam zal je graag te woord staan en je adviseren over de juiste stappen die je kunt nemen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jij en je planten tevreden zijn.

Bij onze webshop kun je dus met een gerust hart planten kopen, wetende dat we achter onze producten staan en klaarstaan om je te helpen. We streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Dus geniet van het groen in huis en vertrouw op onze garantie op planten

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account